Ook al zou je het nu nog niet zeggen, het voorjaar gaat er weer aan komen. De tijd dat iedereen weer zijn huis of schuur gaat opruimen maar ook verbouwingen en verhuizingen staan vaak in deze periode gepland.

Gaat u verbouwen en zijn er nog sloopwerkzaamheden die er verricht moeten worden? Neem dan tijdig contact met ons op via 06 553 369 33. Zo voorkomt u dat uw verbouwingsplanning in de war loopt. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden die er zijn en kunnen u desgewenst koppelen aan vakkundige zzp’ers en bouwbedrijven.

Wist u dat u kunt ons via whatsapp al foto’s en video’s
toesturen om ons een indruk te geven van de locatie.

Tijdens een verbouwing of opruiming komt is er vaak een hoop afval. Dit afval kan vaak gerecycled worden. Plastic, papier en glas is inmiddels wel bekend maar denk ook het oude ijzer. Oude kranen, verwarmingen, leidingen, ijzer balken maar natuurlijk ook oude machines of gereedschap kunnen gerecycled worden.

U kunt deze goederen bij ons inleveren en ontvangt hiervoor een vergoeding. Wilt u dat wij de goederen bij u ophalen en/of een container plaatsen, vraag dan naar de mogelijkheden hiervoor via 0348474722.