Sloopwerken

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de verschillende soorten van sloopwerkzaamheden. Wij werken voor diverse bouwbedrijven en aannemers maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor sloopwerk.

RENOVATIESLOOP bijvoorbeeld het verwijderen van badkamers, keukens, aanbouwen en muren uitbreken. Deze werkzaamheden doen zich vooral voor in bestaande gebouwen. Ons team zal er daarom alles aan doen om de overlast van deze werkzaamheden tot een minimum te beperken.

TOTAALSLOOP denk hierbij aan het volledig slopen van een huis of garage of het slopen van een bedrijfspand of flat.

BRANDSCHADE hierbij verwijderen wij de delen die beschadigd zijn door de brand op een veilige en professionele manier. Omdat het in deze gevallen vaak gaat om een precieze klus waarbij er zorgvuldig omgegaan moet worden met de nog reeds bestaande bouw is een goede communicatie en de inzet van de juiste machines van essentieel belang.

Flexibiliteit

Omdat er bij sloopwerkzaamheden vaak flexibiliteit nodig is, zeker in het geval van renovatiesloop, zullen wij er alles aan doen om ons team zo efficiënt mogelijk in te zetten waardoor u als zakelijke of particuliere klant hiervan optimaal kunt profiteren. Het is ook mogelijk om werkzaamheden voor u in het weekend of avond uit te voeren, neem vrijblijvend contact met Roy op en vraag naar onze mogelijkheden.

U kunt nu ook via whatsapp contact met ons opnemen:
  • 06 553 369 33