Dankzij de ijzersterke combinatie van Rob en Roy kunnen wij
u zowel op het gebied van sloopwerkzaamheden als in de metaalhandel
en recycling optimaal van dienst zijn voor nu en in de toekomst.

Roy den Houdijker

Nadat Roy bij een internationaal sloopbedrijf ervaring heeft opgedaan in de verschillende sectoren van sloopwerk is hij op 1 januari 2015 het team van Den Houdijker komen versterken. Roy is uw aanspreekpunt met vragen over sloopwerkzaamheden of snijbranden. Maar u kunt Roy ook inhuren als kraanmachinist met of zonder eigen kraan.

Omdat veiligheid uiteraard erg belangrijk is zijn Rob en Roy in het bezit van de juiste diploma’s en werken wij met de juiste machines en apparatuur.
Dankzij de ijzersterke combinatie van Rob en Roy kunnen wij u zowel op het gebied van sloopwerkzaamheden als in de metaalhandel en recycling optimaal van dienst zijn voor nu en in de toekomst.

Vader en zoon Den Houdijker zijn gezamenlijk werkzaam bij Den Houdijker Sloopwerken en Metaalhandel aan het Tasveld 22 in Montfoort.

Rob den Houdijker

Rob den Houdijker heeft Den Houdijker Sloopwerken en Metaalhandel opgericht in 1988 nadat hij bij vele bedrijven ervaring heeft opgedaan in de sloop en bouwbranche. Op dit moment houdt Rob zich bezig met de metaalhandel maar is hij ook uw aanspreekpunt voor vragen over recycling en de oud ijzer inzamelingsactie die wij organiseren. Meer hierover kunt u lezen op de pagina metaalhandel, recycling en acties.