Inmiddels zijn de meeste huishoudens wel bekend met de recycling van diverse goederen. Glas, plastic en papier zijn hiervan de bekendste. Maar wat vaak vergeten wordt is dat ook oud ijzer gerecycled kan worden en dit ook belangrijk is nu de grondstoffen steeds schaarser worden. Blikjes van frisdrank, fruit, groente, honden en kattenvoer zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Deze verdwijnen vaak in de prullenbak terwijl deze geld waard zijn! 

Sommige scholen hebben hiervoor inmiddels al speciale containers staan waar iedereen zijn blik en eventueel ander oud ijzer, in kan deponeren. Als deze containers vol zijn worden zij bij ons gebracht en gewogen. De school krijgt dan een vergoeding hiervoor en kan van dit geld weer mooie spullen kopen. Ook enkele (sport) verenigingen zien inmiddels het gemak en nut van een dergelijke container.

Ook bijvoorbeeld oude computers, bureaus, archiefkasten en bekabeling kunnen ingeleverd worden voor recycling. Hiervoor zal door ons een speciaal geleverde container worden. Is de container vol, dan komen wij deze bij u ophalen.

Wilt u ook een oud ijzer container bij uw school, vereniging, kerk of bedrijf en zo meewerken aan een beter milieu en ook nog iets extra’s verdienen? Neem dan vrijblijvend contact met Rob op voor meer informatie. Dit kan telefonisch via 0348 474 722 of per mail info@denhoudijkerschrootensloop.nl